BREDSAND      

Bredsand
Tomter
Enköping
Kontakt

 
 
 
             
             
             
  TOMTER UTÖVER DET VANLIGA, MITT I NATUREN
NÄRA STADEN
EN BIT BORT MEN ÄNDÅ NÄRA
     
       
       
       
       
       
       
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
       
             
  UTEPLATS
BALKONG
NATUR OCH BAD
GRILLA
LEVA
BO
GEMYTLIGT

  Närheten till Mälaren är utmärkande, vissa tomter ligger så nära som 300 meter från vattnet. Området som omgärdas av härlig natur är beläget endast fyra kilometer från Enköpings centrum. Här finns tomterna som är något utöver det vanliga.

Från området till Enköpings järnvägsstation är det ca sex kilometer. Restiden till Stockholm är ca 35 minuter med snabbtåg och ca en timme med bil.

Det har aldrig varit billigare att förverkliga sin dröm. Just nu erbjuder vi ett antal utvalda tomter i Bredsand från 398 000 kr.

Intresset för mindre tomter har varit stort och därför erbjuder vi nu nya små attraktiva tomter. Även generösa tomter finns kvar. Tomterna i Bredsand bevaras delvis som naturtomt. Området ligger lugnt och naturskönt i direkt anslutning till rekreationsområden med bad- och båtliv på ett par minuters promenadavstånd.
Bredsandsbadet erbjuder sandstrand, hopptorn, café och minigolfbana.
  Övre Bredsandsskogen är till viss del färdigställt med byggnationer. Nu byggs även närliggande Bredsandsbyn. Bredsandsbyn planeras med bostadsrätter, förskola, café/butik och ytterligare villatomter.

Bebyggelsens anpassning till naturen regleras i detaljplan. Detaljplanen anger att husets anpassning till terrängen är viktig för att få en god naturanpassning och ett uttryck som väl stämmer in i naturen. Bebyggelsen ges ett likartat uttryck av färg i en sammanhållen färgskala. Färgsättningen varieras inom en väl studerad färgskala som ger området karaktär.

Det här boendet vänder sig till dig som uppskattar det unika i närheten till naturen och Mälaren samtidigt som läget är centralt och lättillgängligt för dig som kör bil till arbetet.

En bit bort men ändå nära.

Är du intresserad av en tomt, kontakta Anna Wiklund på Mäklarhuset på 0171-24300.
 
             
   
             
 
 
 

Anmäl ditt intresse genom att klicka här.
Du kan också kontakta Anna Wiklund på Mäklarhuset på 0171-24300 om du har några funderingar eller frågor.